Tästä pääset takaisin saunarinki.fi sivulle

Haluatko tapahtumasi kalenteriin? Klikkaa tästä

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sauno syvämmen kyllyyvestä

6 kesäkuun @ 10:00 - 18:00

€50

Sauno syvämmen kyllyyvestä!

Syvänmaan sielussa, Kinnulassa, pohjoisen Keski-Suomen luonnonkauniissa ja järvien ympäröimässä maalaismaisemassa, pääset saunomaan to 6.6.2024 klo 10-18 “syvämmesi kyllyyvestä” neljään erityyppiseen saunaan samalla saunarannekkeella.

Istahda ensin lauteille vanhanpappilan riihisaunassa, joka lämpeää klo 10-14. Riihisaunalta pääset pulahtamaan Pappilanjokeen vilvoittelemaan.

Paikalla on myös Löytöläntytär, jolta voit lisämaksusta ostaa kunnon löylytyksen tai lempeän luonnonyrttijalkakylvyn.

Pappilan välittömässä läheisyydessä on upeasti maisemaan uppoutuva savusauna, jonka lauteilla keho rauhoittuu ja mieli saattaa matkata menneisiin aikoihin, Syvänmaan savupirtteihin ja yksinkertaisen rikkaaseen maalaiselämään. Savusaunasta voit nauttia klo 12 -14. Matka riihisaunalta savusaunalle taittuu uiden tai metsäpolkua pitkin.

Savusaunalta matka jatkuu venekyydityksellä lumoavan mutkittelevaa Pappilanjokea pitkin Niittyvillan rantasaunan aitokiukaan lempeisiin löylyihin, kiuas on kuumana klo 13 – 16. Savijärven matalassa rannassa myös lasten on turvallista uida. Justiinan kioskista voit ostaa nuotiokahvit ja makkarat. Halutessasi voit vuokrata pappilasta myös suppilaudan ja kulkea matkan omaan tahtiin vehreistä järvimaisemista nautiskellen.

Niittyvillan saunalta pääset pyöräilemään parin kilometrin päähän Karkausmäen kammarin luontokylpylään, joka toivottaa sinut tervetulleeksi klo 15-18. Puukiukaan löylyistä laskeudut nautinnollisen rentouttavaan kuumaan paljuun. Voit hemmotella itseäsi turvesaunalla tai luonnonyrttijalkakylvyillä lisämaksusta. Myös autokuljetus Karkausmäen kammarille järjestyy tarvittaessa.

Voit myös halutessasi siirtyä saunalta toiselle omalla autolla.

Saunaranneke 50€/hlö ja hintaan kuuluu saunominen neljässä saunassa, kulkumatkat veneellä ja pyörällä/autolla sekä pientä naposteltavaa ja juomavettä joka saunalla.

Alle 16-vuotiaille ranneke on 25€/hlö.

Alle 4-vuotiaat saunovat ilmaiseksi.

Ilmoittautumiset 4.6.2024 mennessä!

Tiedot

Päivämäärä:
6 kesäkuun
Aika:
10:00 - 18:00
Hinta:
€50
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://karkausmaenkammari.johku.com/fi_FI/tapahtumat/sauno-syvammen-kyllyyvesta-6-6-2025

Järjestäjä

Karkausmäen Kammari
Puhelin
tel:+358(0)44-23 83 943
Sähköposti
info@karkausmaenkammari.net
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Karkausmäen Kammari
Lestijärventie 375
Kinnula,Keski-Suomi69440
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto