Tästä pääset takaisin saunarinki.fi sivulle

Haluatko tapahtumasi kalenteriin? Klikkaa tästä

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Savusaunaa ja savukalaa Korven Kodalla

9 kesäkuun @ 16:00 - 19:00

Vapaa pääsy

Maksuton Taste Saimaa Sauna Experience – tapahtuma
Tässä tapahtumassa savustetaan sekä kaloja että ihmisiä. Korven Kodan perinteinen savusauna lämpeää ihmisille, samalla kun kolilainen kalastaja Asko Turunen kertoo ja ohjaa paikallisesta kalansavustamisesta Pielisen rannassa. Nautitaan yhdessä kunnon savuista sekä kesäisen järvimaiseman kauneudesta!
Ajankohta: sunnuntaina 9.6 klo 16.00-19.00
Paikka: Korven Kota, Kolin rantatie 108, Koli
Savustajana Asko Turunen.
Saunottajana Helena Karhu.
Tämä maksuton tapahtuma on Taste Saimaa Sauna Experience Pielisen rannalla. Tapahtuma on osa Saimaan alueen juhlavuotta osana kansainvälistä European Region of Gastronomy -titteliä.
Korven Kodan savusaunassa ja sen läheisyydessä aiomme toteuttaa savusaunaelämyksen. Pääset savusaunaan ja uimaan! Nämä ovat kalastaja Asko Turusen suvun kotiseutuja, ja savusaunan yhteydessä on mahdollista päästä tutustumaan myös hänen kalansavustuspaikkaansa. Askon savustamat kalat ovat hänen itse kalastamiaan Pielisestä. Voit kuulla paikallisia tarinoita, Pielisellä kalastamisesta, ja kuinka parhaiten savustaa järvikalaa.
Savusaunan yhteydessä on kota, penkkejä, nuotiopaikka ja uimapaikka laitureineen. Kokoonnumme yhteen näihin tunnelmallisiin järvenrantakohteisiin, kun kukin vuorollaan odottelee saunavuoroaan. Saunottajana ja tapahtuman järjestelijänä toimii Helena Karhu. Helena kuiskaa saunaloitsun ja toimii emäntänä tapahtumassa.
Saunatapahtuma on sympaattinen kokonaisuus paikallisia perinteitä ja yhteisöllistä rentoutumista Pielisen kauneimmilla rantapaikoilla. Luotamme tapahtumassa perinnemaisemaan ja ympäröivään kesäluontoon, savusaunan lempeisiin löylyihin ja hyväntuuliseen tunnelmaan.
Käytännöntietoja:
Tämä on maksuton Taste Saimaa Sauna Experience. Saunotus tapahtuu naisten ja miesten vuoroissa.
Paikan osoite on: Korven Kota, Kolin rantatie 108, Koli. Kun käännyt (Kolin sataman suunnasta tulien) vasemmalle kohti Korven Kotaa, aja tien päähän asti.
Ota mukaan oma saunapyyhkeesi, vesipullo ja uimapukusi, sekä säänmukainen vaatetus. Voit ottaa mukaan myös eväitä.
Tapahtuma on alkoholiton.
Tapahtumaan on sitovat ennakkoilmoittautumiset rajatun osallistujamäärän vuoksi. Ilmoittauduthan ainoastaan, mikäli olet varma osallistumisestasi, että voimme varmistaa kaikkien kiinnostuneiden pääsyn tapahtumaan. Kiitos! Tapahtumaan voi ilmoittautua niin kauan kuin paikkoja riittää.
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille. Myös lapset ovat tervetulleita tapahtumaan vanhempiensa valvonnassa.
Ilmoittaudu : info@karhuntalo.com
Tai tällä lomakkeella: https://forms.gle/cmbnVsQA8RwuwagY7
Yhteystiedot:
Asko Turunen, 0451373000
Helena Karhu, info@karhuntalo.com, 0405148788

Tiedot

Päivämäärä:
9 kesäkuun
Aika:
16:00 - 19:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.karhuntalo.com/fi/savusaunaa-ja-kalaa-kolilla-saunatapahtuma

Järjestäjä

Karhun Talo
Sähköposti
info@karhuntalo.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto